Ons team

Uw communicatievraag verdient de juiste specialisten

Tarsus werkt het liefst voor bedrijven en vakmensen die een ambacht uitvoeren en de maakindustrie. We denken graag mee hoe we uw bedrijf of product in de markt kunnen zetten. Vaak gaat de vraag van onze klant over marketing en communicatie en over websites, drukwerk of bedrijfsfilms. Het maken van een passende huisstijl, tekst en beeld zien we als een leuke creatieve uitdaging.
Het effect dat u wilt bereiken staat daarbij centraal.
We zijn een bijzonder reclamebureau omdat Tarsus eerst naar uw vraag kijkt en vervolgens de juiste professionals bij elkaar brengt. Marketeers, grafisch vormgevers, it-ers, fotografen en videospecialisten, drukkers, illustratoren, tekstschrijvers en zelfs tot interieurontwerpers aan toe. We vormen een team van specialisten dat perfect bij uw opdracht past. Als u het wenst kunnen dat ook vakmensen uit uw eigen netwerk zijn.
Door deze werkwijze betaalt u alleen de gemaakte uren van onze specialisten en heeft u toch één aanspreekpunt: Paulus van Tarsus.

Paul Rozestraten is opgeleid als vormgever en heeft jaren gewerkt als vakfotograaf. Bij de opkomst van internet is hij projectleider geworden bij een dynamisch it-bedrijf. Sinds 2004 heeft hij het bureau Tarsus dat een breed scala aan visuele communicatie verzorgt voor de maakindustrie. 

Paulus van Tarsus
Eigenaar - projectleider
Vormgeefster Susanne
Grafisch vormgeefster
Nikée Dominicus
Stagiair